Korte inleiding

Het zesde Element (Changzhou) materialen Technology Co. Ltd, opgericht in 2011, is een high-tech-onderneming die is gespecialiseerd in R & D, productie, verkoop van grafeen en technische ontwikkeling van grafeen toepassingen. Het bedrijf is gestructureerd in twee business units: productie en verkoop van grafeen poeder en schorsingen, georganiseerd in de zesde elementen (Changzhou) materialen Technology Co. Ltd, en de productie en verkoop van CVD grafeen film, georganiseerd in de volle dochteronderneming Wuxi grafeen Film Co (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Een pilot-plant-lijn, kunnen voor de vervaardiging van verscheidene kilogram poeder producten per dag, in December 2011 hebben geïnstalleerd de zesde Element (Changzhou) Materials Technology gevuld de criteria voor de kwaliteit van de producten van de poeder op de Changzhou Gemeentelijk Bureau van kwaliteit en technische toezicht in augustus 2013. Een volledig geautomatiseerde productielijn, kunnen produceren 100 t / a grafeen oxide poeder respectievelijk met 50 t / a van grafeen poeder kwam op gang in November 2013. In September 2014, de zesde Element (Changzhou) Materials Technology ontving een ISO 9001-certificering, uitgegeven door TÜV NORD (Duitsland), en in oktober 2014 goedkeuring als onderdeel van het transfersysteem voor nationale MKB-aandeel.

Het zesde Element (Changzhou) Materials Technology biedt speciaal ontworpen grafeen poeder en grafeen schorsing producten voor verschillende toepassingen zoals biogeneeskunde, batterijen, energieopslag, elektronica, composieten, versterkt kunststof, rubber, lijm, coatings en verf. In alle toepassingen, of gebruikt voor militaire of civiele doeleinden, verbetert het zesde Element (Changzhou) Materials Technology grafeen typen mechanische, elektrische en thermische eigenschappen door hoge oppervlakten, sterke hechting en hoge geleidbaarheid.

Productiecapaciteiten

Eigen productielijn ontworpen, zeer effectief stand van de techniek met een huidige capaciteit van 100 t / een grafeen oxide poeder respectievelijk van 50 t / een poeders grafeen maakt het zesde Element (Changzhou) Materials Technology superieure producten leveren.