Anti-corrosietype grafeen

Anti-corrosietype grafeen
Praat nu
Productdetails

1 , TYPE: SE1132, SE1133

2 , KENMERKEN

  ( 1 ) Vorm een dichte fysieke isolatielaag door het hoge specifieke oppervlak en ultra-dunne platte structuur van grafeen.

  ( 2 ) Help om de zinkpoedercoating te activeren en synergistisch effect te produceren door de goede elektrische geleidbaarheid van grafen. Kan zowel de dosering zinkpoeder in de verffilm aanzienlijk verminderen en de verfkatoenbeveiliging verbeteren, waardoor de anti-corrosieprestatie van de verffilm wordt verbeterd.

  ( 3 ) Verbeter de hechting van de coating, verminder de dikte van de verffilm, maak de film meer slijtvast om een lange levensduur te krijgen.

3 , TOEPASSINGEN :

Zeer geschikt voor alle soorten (zware) anti-corrosieve coatings, zoals epoxy zinkrijke primer, (chroomvrije) dacromet coating.

4 , SPECIFICATIES

Type

bestek

Uiterlijk

pH

Tapdichtheid ( g / cm 3 )

Specifiek oppervlak ( m2 / g )

H20 ( gew.% )

Deeltjesgrootte ( D50, μm )

C ( gew.% )

O ( gew.% )

S

( Gew.% )

Olieabsorptie ( 10 -5 m 3 / kg )

SE1132

Zwart poeder

6.0 ~ 8.0

0,1

180 ~ 260

1.0

10,0

93

3

0,2

500 ± 100

SE1133

Zwart poeder

6.0 ~ 8.0

0,1

260 ~ 350

1.0

10,0

93

3

0,2

600 ± 100

5 , HANTERING EN OPSLAG

Draag geschikte beschermende kleding en veiligheidshandschoenen om direct contact met het lichaam te vermijden. In geval van contact onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Neem passende verwerkingsmethoden om stof te vermijden. Houd ventilatie en installeer stofopzamelaars om inademing te vermijden. Load en losser zorgvuldig om te voorkomen dat de verpakking beschadigt.

Bewaar in gesloten containers op een droge, koele en goed geventileerde plaats en houd afstand van ontstekingsbronnen of warmte. Afzonderlijk van sterk reductiemiddel en brandbare stoffen. Zorg ervoor dat de verpakkingen vrij zijn van beschadigingen of lekken. Gebruik het product direct zodra het pakket geopend is. Gedeeltelijk gebruikte verpakkingen moeten weer dicht afgesloten worden. Het product is vochtgevoelig. Als het product vocht opneemt, hetzij door beschadiging van de verpakking of open opslag, droog het product gedurende enkele uren bij 80 oC om de vochtvrije status te bereiken.

6 , TRANSPORT

Vermijd insolatie, regen, lekkage en etiketten. Het gooien is verboden. Load en losseer zorgvuldig om te voorkomen dat de schade wordt opgelopen. Blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Kan niet met corrosieve materialen worden vervoerd.

Kwaliteit gegarandeerd indien opgeslagen onder de voorgestelde omstandigheden.

Commentaar: De specificaties van het product kunnen eventueel op maat gemaakt worden.


Het Sixth Element Inc is een van de beste fabrikanten en leveranciers van anti-corrosie type grafenfabrikanten en ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom om anti-corrosie-type grafene producten van ons te importeren.

Onderzoek