Elektrische en thermische geleidingsgrafiek

Elektrische en thermische geleidingsgrafiek
Praat nu
Productdetails

1 , TYPE: SE1231

2 , KENMERKEN

(1) Lagere percolatie waarde dan die van geleidend koolzwart.

(2) Gemakkelijk te verwerken en verspreiden met ultra-dunne platte structuur.

(3) 1-3% volume toevoeging wordt voorgesteld voor geleidende coatings.

(4) Kan gebruikt worden als positief en negatief materiaaladditief in lithium-ionbatterij om de capaciteit van de batterij, de levensduur van de batterij en de snelheid te verhogen.

(5) Hoge thermische geleidbaarheid, kan worden gecombineerd met PA6, PC en andere materialen om de thermische geleidende composieten te bereiden.

3 , TOEPASSINGEN : Gebruik voor coatings, drukinkten, polymeren, batterijen, thermische geleidende gels en LED.

4 , SPECIFICATIES :

Type

bestek

Uiterlijk

pH

Kraan
dichtheid
(G / cm3)

Specifiek
oppervlak
Gebied
(M2 / g)

H2O
(Wt%)

Deeltje
grootte
(D50, um)

C
(Wt%)

O
(Wt%)

S
(Wt%)

Elektrisch
geleidingsvermogen
(S / m)

cl
(Ppm)

Metaal
ion
(Ppm)

SE1231

Zwart
poeder

7,0 ~ 8,0

<>

≥120

<>

≤10.0

> 98

<>

<>

> 4000

<>

<>

5 , HANTERING EN OPSLAG

Draag geschikte beschermende kleding en veiligheidshandschoenen om direct contact met het lichaam te vermijden. In geval van contact, spoel met veel water. Gebruik geschikte manieren om stof te vermijden. Houd ventilatie en installeer stofopzamelaars om inademing te vermijden. Load en losseer zorgvuldig om te voorkomen dat de schade wordt opgelopen.

Bewaar in gesloten containers op een droge, koele en goed geventileerde plaats en blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Blijf weg van sterk reductiemiddel en brandbare stoffen. Zorg ervoor dat de verpakkingen vrij zijn van beschadigingen of lekken. Nadat u het pakket hebt geopend, gebruik dan het product direct. Gedeeltelijk gebruikte verpakkingen moeten weer dicht afgesloten worden. Het product is vochtgevoelig. Als het product vocht opneemt, hetzij door beschadiging van de verpakking of open opslag, droog het product gedurende een aantal uren bij 80 ° C om de vochtvrije status te bereiken.

6 , TRANSPORT

Volgens de resultaten van de zelfverhittingstest, wanneer de stof in verpakkingen met een volume van niet meer dan 3 m3 moet worden vervoerd, Hazard klasse: geen, VN classificatie: geen, verpakkingsmerk, geen. Wanneer de stof in verpakkingen met een volume van meer dan 3 m3 moet worden vervoerd, Hazard klasse, 4.2, UN nummer 3088, verpakkingsmerk, zelfverhittingsstof, verpakkingsgroep: III. Verzendnaam: zelfverhitting organisch vast, niet geclassificeerd.

De houdbaarheid van het product is 3 jaar als het in originele verpakking intact is.


Commentaar: De specificaties van het product kunnen eventueel op maat gemaakt worden.

Het Sixth Element Inc is een van de hoogste fabrikanten en leveranciers van elektrische en thermische geleidingstypen, en ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom om elektrische en thermische geleidingstypen uit ons te importeren.

Onderzoek