Grafiet van de Verbeteringstype

Praat nu
Productdetails


1 , TYPE: SE1430

2 , KENMERKEN

( 1 ) Kleine hoeveelheid toevoeging kan de mechanische eigenschappen van het composiet aanzienlijk verbeteren. Bijvoorbeeld, 0,02% volume toevoeging kan 100% toename van schoksterkte en 50% toename van buig verlenging van een onverzadigde polyesterhars hebben.

(2) Om gemakkelijk te worden verspreid en gemalen.

3 , TOEPASSINGEN :

Gebruik voor het versterken van polymeercomposieten, zoals kunststof, hars, rubber, glasvezel en koolstofvezelcomposieten.

4, SPICIFICATIONS:

Type

bestek

Uiterlijk

pH

 

Kraan  

dichtheid
( G / cm3)

Specifiek  
oppervlak
Gebied
( M2 / g )

H20
( Gew.% )

Deeltje
grootte
( D50, μm )

C
( Gew.% )

O
( Gew.% )

S
( Gew.% )

Metaal  
ion
( Ppm )

SE1231

Zwart
poeder

≥3

0,1

≥180

4.0

10,0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

100

5 , HANTERING EN OPSLAG

Draag geschikte beschermende kleding en veiligheidshandschoenen om direct contact met het lichaam te vermijden. In geval van contact, spoel met veel water. Gebruik geschikte manieren om stof te vermijden. Houd ventilatie en installeer stofopzamelaars om inademing te vermijden. Load en losseer zorgvuldig om te voorkomen dat de schade wordt opgelopen.

Bewaar in gesloten containers op een droge, koele en goed geventileerde plaats en blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Blijf weg van sterk reductiemiddel en brandbare stoffen. Zorg ervoor dat de verpakkingen vrij zijn van beschadigingen of lekken. Nadat u het pakket hebt geopend, gebruik dan het product direct. Gedeeltelijk gebruikte verpakkingen moeten weer dicht afgesloten worden. Het product is vochtgevoelig. Als het product vocht opneemt, hetzij door beschadiging van de verpakking of open opslag, droog het product gedurende een aantal uren bij 80 ° C om de vochtvrije status te bereiken.

6 , TRANSPORT

Volgens de resultaten van de zelfverhittingstest, wanneer de stof in verpakkingen met een volume van niet meer dan 3 m3 moet worden vervoerd, Hazard klasse: geen, VN classificatie: geen, verpakkingsmerk, geen. Wanneer de stof in verpakkingen met een volume van meer dan 3 m3 moet worden vervoerd, Hazard klasse, 4.2, UN nummer 3088, verpakkingsmerk, zelfverhittingsstof, verpakkingsgroep: III. Verzendnaam: zelfverhitting organisch vast, niet geclassificeerd.

De houdbaarheid van het product is 3 jaar als het in originele verpakking intact is.

Commentaar: De specificaties van het product kunnen eventueel op maat gemaakt worden.

Het Sixth Element Inc is een van de fabrikanten en leveranciers van topgrafiekvergrotingstypen, en ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom om wijzigingsgraadproducten van ons te importeren.

Onderzoek