Grafiet Oxide

Grafiet Oxide
Praat nu
Productdetails

1 , TYPE : SE2430W, SE2431W

2 , CHARATERISTICS

( 1 ) Rijk zijn aan zuurstofbevattende functionele groepen, zoals hydroxylgroep, carboxylgroep en epoxygroep.

( 2 ) Kan gemakkelijk geïmplanteerd of gemodificeerd worden voor in-situ polymerisatie of integratie met polymere composieten, waardoor goede elektrische en thermische geleidbaarheid, evenals mechanische versterking aan de matrices, worden toegesneden.

( 3 ) Gemakkelijk te exfoliëren in de grafeenoxide dispersie, en om dunne films te vormen.

3 , TOEPASSINGEN

Gebruik voor polymeercomposieten, zoals kunststof, hars, rubber, vezelsamenstellingen, ook voor anode- en kathodematerialen van Li-ion batterijen, thermische geleidende filmgrafiek en katalysatorbelasting.

4, SPECIFICATIES

Type

bestek

Uiterlijk

Vaste inhoud ( % )

pH

H2O ( gew.% )

Viscositeit ( mPa · S )

Absorbatieverhouding

A230 / A600

C ( gew.% )

O / C molverhouding

SE2430W

Bruine pasta

45 ± 5

≥1.2

-

≥2000

≥45

47 ± 5

0,6 ± 0,1

SE2431W (Research)

Zwarte pasta

50 ± 5

≥1.2

-

-

5 ~ 30

47 ± 5

0,5 -0,6

5 , HANTERING EN OPSLAG

Draag geschikte beschermende kleding en veiligheidshandschoenen om direct contact met het lichaam te vermijden. In geval van contact, spoel met veel water. Bewaar in gesloten containers op een droge, koele en goed geventileerde plaats en blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Blijf weg van sterk reductiemiddel en brandbare stoffen.

6 , TRANSPORT

Onbeperkt goederen. Vermijd insolatie, regen, lekkage en etiketten. Het gooien is verboden. Load en losseer zorgvuldig om te voorkomen dat de schade wordt opgelopen. Blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Kan niet met corrosieve materialen worden vervoerd.

Commentaar: De specificaties van het product kunnen eventueel op maat gemaakt worden.


Het Sixth Element Inc is een van de grafietoxidefabrikanten en leveranciers op het hoogste niveau, en ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom om grafietoxideproducten van ons te importeren.

Onderzoek