Graphene Oxide Suspensie

Graphene Oxide Suspensie
Praat nu
Productdetails

1 , Type : SE3122 , SE3522 , SE3521

2 , KENMERKEN

( 1 ) Rijk zijn aan zuurstofbevattende functionele groepen, zoals hydroxylgroep, carboxylgroep en epoxygroep.

( 2 ) Kan gemakkelijk geïmplanteerd of gemodificeerd worden voor in-situ polymerisatie of integratie met polymere composieten, waardoor goede elektrische en thermische geleidbaarheid, evenals mechanische versterking aan de matrices, worden toegesneden.

( 3 ) SE3122 en SE3522 hebben een goede dispersie in water , met een enkelvoudige laag > 90% , die met een beetje roeren kan worden opgelost . Na de behandeling zal SE3521 dezelfde dispersie van water hebben als SE3122 en SE3522.

3 , TOEPASSINGEN

Gebruik voor polymeercomposieten, zoals kunststof, hars, rubber, vezelsamenstellingen, ook voor anode- en kathodematerialen van Li-ion batterijen, thermische geleidende filmgrafiek en katalysatorbelasting.

4 , SPECIFICATIES

Type

bestek

Uiterlijk

Vaste inhoud ( % )

Deeltjesgrootte ( D50 = μm )

pH

PH controlemethode

Packaginga

Marks

SE3122

Zwarte ophanging

0,8% ± 0,2%

10 ± 2

≈1.8

Gebruik bases zoals : NaOH, KOH, en ammoniak (raad de klant aan om aan te passen)

1L , 3L , 5L , 20L , 200L , 1T verzegeld vat

Stal

SE3522

Zwarte ophanging

1% ± 0,2%

2.3 ± 0.2

≈1.8

Stal

SE3521

Bruine suspensie

6,5% ± 0,5%

2,5 ± 0,5

≈0.5

gelaagde

5 , HANTERING EN OPSLAG

Draag geschikte beschermende kleding en veiligheidshandschoenen om direct contact met het lichaam te vermijden. In geval van contact, spoel met veel water. Bewaar in gesloten containers met 6 maanden houdbaarheid, het is aangeraden om zo spoedig mogelijk na het loslaten te gebruiken. Exposed voor een lange tijd zal leiden tot: het oppervlak van de dispersie film; Adsorptie van stofzuiveringen in de lucht zal de vaste inhoud, pH, zuiverheid en andere fysische eigenschappen veranderen . De voorgestelde opslagtemperatuur is 5-35 ℃, als de temperatuur te hoog is, verdampt het water en het vat zal zich uitbreiden De vaste inhoud van het product beïnvloeden, maar het heeft geen invloed op de prestaties van het product zelf . Blijf weg van sterk reductiemiddel en brandbare stoffen.

6 , TRANSPORT

Onbeperkt goederen. Vermijd insolatie, regen, lekkage en etiketten. Het gooien is verboden. Load en losseer zorgvuldig om te voorkomen dat de schade wordt opgelopen. Blijf weg van ontstekingsbronnen of hitte. Kan niet met corrosieve materialen worden vervoerd.

Commentaar: De specificaties van het product kunnen eventueel op maat gemaakt worden.

Het Sixth Element Inc is een van de fabrikanten en leveranciers van Graphene Oxide Suspension op het hoogste niveau, en ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom om producten van Graphene Oxide Suspension van ons te importeren.
Onderzoek