5 redenen voor de toekomst van digitale apparaten worden gewijzigd door grafeenmateriaal

Vele keren komt de revolutie in technologie voort uit materialen zoals kunststof uitvindingen die de levens van alle mensen veranderen. Op dit moment heeft grafene, als nieuw materiaal, veel aandacht gekregen. In feite is grafeen een soort koolstof, met ultrahoge sterkte, licht en kan de eigenschappen worden uitgebreid, het uiterlijk van digitale producten veranderen, het formulier voelen en zelfs gebruiken. Onderstaand zullen we meer leren over het grafenmateriaal in het einde iets buitengewoon heeft.

1. Harder dan staal

Hoewel LG G Flex kleine krassen kan repareren, heeft het de zwakheid van de mobiele telefoon makkelijk niet veranderd. Echter, als digitale producten zoals mobiele telefoons in de toekomst grafen als schelp kunnen gebruiken, worden ze stevig. Volgens het rapport van de American Chemical Society is de hardheid van graphene 200 keer zo groot als het staal, uiteraard een zeer sterke duurzaamheid.

2. Smeerbaar als rubber

Onderzoekers van de Columbia University zeggen dat grafene een zekere buigbaarheid heeft en kan 20% uitstrekken. Met andere woorden, grafene is eigenlijk een flexibel materiaal, vergelijkbaar met rubber. Samsung heeft gewerkt aan grafene transistors om flexibele schermen te produceren. Daarnaast heeft grafeen een bepaalde waterbestendigheid, het wordt verwacht dat deze gebruikt wordt in een nieuwe generatie waterdichte apparatuur.

3. Lichtgewicht functies

De uitstekende ductiliteit van Graphene maakt het ook dun genoeg om uit te breiden tot een mate van transparantie. Dit betekent dat als de fabrikant van dit toestel dit materiaal kan gebruiken, niet alleen de handset duurzamer, waterdicht kan maken, maar ook meer frivolous kan worden.

4. Ongelooflijk batterijleven

We hebben grafene genoemd in het batterijtechnologie-ontwikkelingsartikel en het is zeer waarschijnlijk dat lithiumbatterijen in de toekomst als nieuwe generatie batterijstandaarden zullen vervangen. Onderzoekers van de Northwestern University in de Verenigde Staten hebben succes gehad bij het ontwikkelen van grafen- en siliciumdreven batterijen die tot een weken duurzaamheid kunnen duren voor 15 minuten last. Uiteraard, als de toekomstige mobiele telefoon gebruik kan maken van grafenbatterijen, dan is een weken een lading niet meer een droom.

5. Verbonden met menselijke lichamen

Aravind Vijayaraghavan, Ph.D. van de Universiteit van Manchester, vond dat grafeen de kenmerken heeft van biologische interconnectie, die een zeer positieve invloed heeft op draagbare apparaten voor gezond testen. Het gebruik van grafene als sensor zal het menselijke zenuwstelsel kunnen monitoren en scannen, en het is denkbaar dat er in de toekomst mentale gezondheidszorgapparatuur en toepassingen zullen zijn.

Toekomstblik

Zoveel gezegd, veel vrienden zullen denken dat graphene duur is, niet echt, het is een van de goedkoopste grondstoffen, maar het heeft nieuwe technologie nodig om het te "katalyseren". Momenteel beweert Samsung dat het gebruik van grapheen als een halfgeleiderelement beheersd is, terwijl IBM, SanDisk, Nokia en vele andere technologiebedrijven zich concentreren op graphene (en sommige prestigieuze universiteiten) en geloven dat we binnenkort het werkelijke product zullen zien uit.