Het principe van grafeen verwarmen

Het grafenpoeder wordt gelijkmatig gedispergeerd in een organisch oplosmiddel door middel van ultrasone en roeren om een grafenoplossing met een concentratie van 0,05 mg / ml tot 0,5 mg / ml te verkrijgen en de grafeen wordt gelijkmatig op het organische filter of watersysteem gecoat door zuigfiltratie en vervolgens het scheiden van de grafeenfilm en het membraan door mechanische peeling, immersie of organische oplosmiddeloplossing om een grafenfilm te verkrijgen, een elektrode aan de grafenfilm toe te voegen en een spanning daarop aan te brengen om warmte te genereren. Door de unieke tweedimensionale nanostructuren van grafeen, de grote aspectverhouding en het hoge specifieke oppervlak, maakt het bovengenoemde voorbereidingsproces de vorming van een uniform geleidend netwerk tussen de grafenbladen, 1 ~ 10V) hogere warmte .

Waar kan grafeen worden gebruikt?

Kan apparatuur voor fysiotherapie dragen, makkelijk om de warme deken aan te passen, decoratieve fresco's ... ... mensen in het concept van 'lang' op de grafeenproducten, zijn snel in het dagelijkse leven. 8 uur, West Taihu Science and Technology Industrial Park in Wujin Xintiandi Plaza, "Graphene product experience day" activiteiten, het park meer dan 10 grafische bedrijven bracht meer dan 30 soorten civiele producten.

Krant op het grafene schilderij, grafene slimme armband is gemeld, veel lezers hebben een sterke interesse uitgedrukt. Gisteren's ervaringsactiviteiten, de scene vol mensen.

Reporters ter plaatse te zien, grafene intelligente fysiotherapie taille, grafene slimme kostuums, en knieblokken, isolatie Cup, interieur verwarmings schilderij, nieuw kussen en andere dagelijkse benodigdheden, herdefiniëren de "warme producten." Onder hen kan het grafische verwarmingsschilderen 3 seconden worden verwarmd, 10 seconden is er een helder gevoel van warmte, 10 vierkante meter binnenshuis, slechts een stuk grafenverwarmingsschildering en meer dan de helft van de energie die door airconditioning wordt bespaard. Yi Si New Materials Technology Co, Ltd officieel gezegd, grafene schilderen met behulp van aangepaste manier, volgens de eisen van de consument, gemaakt landschapskunst, bruiloft of billboards, elk in overeenstemming met de grootte van de prijs van 800-2000 yuan.

Site weergave van grafen huis kussen, auto kussen, binnen tot warme deken, enz., Worden gebruikt voor lithium batterij voor verwarming, kan usb interface voor opladen, veilig en goed, gemakkelijk te wassen, ontworpen voor sedentaire ledematen gevoelloos, winter binnen nee verwarming, langdurig rijden en andere mensen ontwerp en ontwikkeling. Embedded in de hitte van grondstoffen, uit de stad van tweedimensionale koolstof, het zesde element van grafen productie bedrijven.

Graphene is het lichtste en dunste, de beste geleidbaarheid en thermische geleidbaarheid van het materiaal, de dikte van slechts ongeveer honderdduizendste van het haar, de kracht kan 200 keer het staal bereiken, verwarmen en verwarmen op het gebied van duidelijke voordelen. Stad in 2011 om het eerste binnenlandse onderzoeksplatform voor grafen op te zetten - Jiangnan graphenen Institute, het huidige verzamelen van grafenmaterialen en downstream applicatie van 69 bedrijven, de eerste vorming van een complete industriële keten. In het grafen aanraakscherm, kabels, supercondensatoren, slijtageapparatuur en andere stroomafwaartse toepassingen liggen op het hoogste niveau. De volgende stap, de stad zal de selectie van grachene 2-3 industriële richting zijn, zo snel mogelijk in de downstream high-end applicaties, grote markt om nieuwe doorbraken te zoeken.

Op dezelfde dag publiceerde Xinhua News Agency China Economic Information Agency vaak "Graphene Innovation and Entrepreneurship Guide (2016)", benadrukte dat door de industriële keten collaboratieve innovatie, zodat de ontwikkeling van grafeenmaterialen en downstream toepassingen nauw geïntegreerde applicaties.