Capacitieve Touch paneel ook door een heleboel mensen welkom!

Zoals gezegd, het resistief scherm met de low-cost, goede respons kenmerken van de kenmerken van vele low-end klanten hield. Of het nu vier-draads resistieve of vijf-draads resistieve hebben ze een volledig geïsoleerd werkomgeving, perfect aan te passen aan een scala aan ruwe omgevingen. Maar het resistief scherm is niet zonder een nadeel, resistief touchscreen van de operatie is geen capacitieve gemak, vele malen het resistive touchscreen zijn ook uitgerust met een speciale touch pen te gebruiken, en soms soms nodig om te beschrijven de vingers om de bewerking te voltooien. Maar deze tekortkoming is ook de behoeften van sommige gebruikers, sommige gebruikers wellicht alleen een specifieke weerstand om pen te gebruiken om te werken, en meer wordt gebruikt voor het weergeven van de inhoud in plaats van glijden werking, zodat het resistive touchscreen ook onderworpen aan een heleboel mensen welkom is.

De capacitieve Touch paneel met zijn high-definition resolutie en hoge lichtdoorlatendheid, gemakkelijke bediening en gladde functies ook ontvangen de lof van de meeste mensen en volg. Tegenwoordig, Capacitieve Touch Panel is één van de meest gebruikte aanraakscherm, de meest voorkomende in vele openbare plaatsen is de capacitieve Touch-Panel, er is dat we zijn zeer vertrouwd met de mobiele telefoon tablet lichten draagbare apparatuur in de gebruiker Capacitieve Touch Deelvenster.

Capacitieve Touch Panel beginsel is het lichaam het als een condensator gebruiken, door het menselijk lichaam en de scherm-contact met de corre-Klik op gebeurtenis, vergeleken met het scherm van de weerstand via de druk aan te raken de weg, de werking van het capacitieve scherm van de de meeste Fast, in overeenstemming met de gewoonten van de gebruiker. Het Capacitieve Touch Panel baseert het menselijk lichaam als een elektrode van de condensator. Wanneer er een groot genoeg capaciteit tussen de dirigent en het ITO-plateau met de tussenlaag, de stroom die zal leiden tot de storing van het Capacitieve Touch Panel. Handschoenen of hand-held isolatie objecten niet reageert wanneer geraakt, dit is omdat de toename van de isolatie van de media.

Infrarood touch scherm wordt bepaald door het meten van het infrarood in- en uitschakelen om te bepalen van de positie van de aanraking en het aanraakscherm gebruikt in de transparante klankbord materiaal heeft niets te maken (sommige niet gebruiken een klankbord). Daarom is het gebruik van goede lichttransmissie baffle, en om anti-reflectie behandeling, kunt u een goed visueel effect. Door de infrarood buis volume emissiegrenswaarden is het echter onmogelijk om te starten van high-density infrarood, zodat deze aanraking schermresolutie niet hoog is.

Akoestische oppervlaktegolf technologie is zeer stabiel en de akoestische oppervlaktegolf touch screen controller door het meten van de tijd van de demping op de tijd-as voor het berekenen van de locatie van de aanraking plaats, zodat de juistheid ervan is zeer hoog. Scherm van de aanraking van de akoestische oppervlaktegolf heeft ook een derde as (z-as), dat wil zeggen de druk-as - door berekening van de demping van de demping van het ontvangen signaal kunnen de grootte van de aanraking van de gebruiker de grootte van het scherm, maximaal 25 niveaus kan worden verdeeld. Hoe groter de kracht, de demping van het ontvangen signaal golfvorm is breder en dieper, in alle het touchscreen, alleen het akoestische oppervlaktegolf touchscreen met een perceptie van de prestaties van de druk van de Aanraking.