Capacitieve Touch Panel scherm markttendensen

Nu kan de capacitieve Touch Panel op de markt worden onderverdeeld in twee fundamentele touch categorie├źn. "Capacitieve Touch Panel" en "directe aanraking van het scherm oppervlak".

Laptop touchpad is de "fuzzy touch" de primaire vertegenwoordiger van de sensoren zijn meestal dubbel projectie condensator, Synaptics, Alpen en ELAN opgedeeld in de markt.

In tegenstelling, is de "directe aanraking op het oppervlak van het scherm"-technologie en de markt veel complexer, zoals bekend is zes fundamentele aanrakingstechnologie, ongeveer 20 soorten touch type; Touch module fabrikanten zijn ook mondiaal zijn er meer dan 150.

2011-2018 Capacitieve Touch Panel markt situatie grafiek toont dat in 2007, het aantal touchpad 3,08 miljoen, het inkomen van $ 1,3 miljard...

De trend van de ontwikkeling van de technologie van de aanraking

2008-2017 Capacitieve Touch Panel markt technologie toepassing grafiek toont dat Capacitieve Touch Panel projectiescherm is de mainstream van Capacitieve Touch Panel markt technologie.

Met de iPhone, iPad en andere producten met behulp van de projectie condensator (P-Cap) touch technologie populariteit, projectie Capacitieve Touch Panel technologie is geworden de harten van miljarden gebruikers touch ervaring normen: Multi-Point synchronisatie touch Controle, zeer lichte aanraking, gladde randloze design, uitstekende optische prestaties en de meeste aandacht naar de perfecte gebruikerservaring.

Voordelen en beperkingen van projectieve precisiecapaciteit technologie

Ondersteuning voor onbeperkte multi-aanraking, zeer lichte aanraking (nul druk), ter ondersteuning van de "grenzeloos" industrieel design, hoge optische scherm weergavekwaliteit (brekingsindex overeenkomende ITO), zeer duurzaam (touch controller is zeer goede bescherming), zonder het effect van Shredder of verontreinigingen, deze serie van duidelijke technische voordelen, zodat bijna alle apparaten van de consument, met inbegrip van mobiele telefoons, PC's tablet, de superbooks zijn of zal het gebruik van deze technologie van de Aanraking.

Capacitieve Touch Panel onnodig te zeggen, op de tendens van de markt, aanraakgevoelige technologie van de projectie is uitgegroeid tot een touch bedrijven "heerser".

Capacitieve Touch Panel In aanvulling op consumentenapparatuur, de toepassing ervan in de verticale markt is ook een krachtige ontwikkeling trend, vooral in de medische markt, gaming markt, query informatiemarkt. De markt vraag naar apparatuur MTBF (gemiddelde mislukking interval), multi-aanraking en aanraking van de behoeften van de gaming markt voor de multi-Aanraking apparaat, de ontwerpvereisten van nul rand; Capacitieve Touch Panel informatie query markt apparatuur MTBF (gemiddelde mislukking intervaltijd) van de vraag naar deze markten over te schakelen naar de technologie van de projectie van het apparaat van aanraking.

Capacitieve Touch Panel op het huidige marktgemiddelde van het technische niveau, de condensator projectie in deze markten alleen beperken is: zodra de grootte van het scherm groter dan de Tablet PC is, de kosten van de apparatuur zal tonen explosieve groei, de omvang van de markt voor grote controller en prestaties is nog steeds unstable prestaties.