Capacitieve Touch paneel, u kiest rechts?

Nu de snelle ontwikkeling van Internet, meer en meer ontwikkelde technologie en aanraking het scherm ook volgen de trend van de tijd aan boord van de eer van de troon. Nu, we leven in een verscheidenheid van grote en kleine scherm, GSM scherm, winkelcentra in het navigatiesysteem, de bank voor de werkzaamheden van het scherm, evenals de werking van de fabriek scherm en winkelcentra in grote en kleine mobiele entertainment Voorzieningen, enzovoort, om te praten over het leven die we tegenkomen het scherm dat jaar die ik ben bang dat dat niet kan worden voltooid, en het scherm van de Aanraking als de totale koning van het scherm, een verscheidenheid aan elektronische apparatuur hard, hoe moeten we kiezen?

Voordelen van Capacitieve Touch paneel:

(1) Capacitieve Touch Panel hoeft aan te raken, zonder de noodzaak voor het genereren van een signaal druk.

(2) Capacitieve Touch paneel bij de productie slechts eenmaal of geen behoefte om te corrigeren, en resistieve type vereist regelmatige correctie.

(3) Capacitieve Touch Panel leven zullen langer, omdat de componenten van het Capacitieve Touch paneel zonder elke beweging. In het resistive touchscreen moet de bovenste ITO-film dun genoeg zijn om te buigen naar de onderliggende ITO film veerkrachtig.

(4) capaciteit technologie is superieur aan weerstand technologie in lichte gegevensverlies en stroomverbruik.

(5) de capacitieve technologie dragen weerstand, lange levensduur, het gebruik van de gebruiker de lage onderhoudskosten, zodat de totale operationele kosten van de fabrikant kunnen verder worden verlaagd

Capacitieve Touch Panel is toegepast op een verscheidenheid van apparaten, positionering een aanspreekpunt track / analoge dubbele muisklik is zijn basisfunctie, en multi-vinger-gebaar operatie erkenning en toepassing van de huidige markt hot spots. Draagbare toepassingen, kan de gebruiker alleen gebruik maken van het apparaat in de ene hand en gebruik alleen de andere kant, dus het is met name belangrijk om te identificeren van gebaren zoals grijpen, vertalen, stretching, compressing, roteren en draaien over meerdere vingers