Dr.Qu, de Voorzitter van het zesde Element (Changzhou) materialen Technology Co., Ltd, sloot zich aan bij het programma van naderende wetenschap--mysterieuze zwart goud

Grafeen heet het zwarte goud voor de mysterieuze eigenschappen zoals hoge geleidbaarheid, uitstekende mechanische eigenschappen, lage dichtheid.

Grafeen heeft ook hoge ondoordringbaarheid, alleen protonen kunnen doordringen via zijn laag. Mensen van toepassing grafeen in anti-smog maskers, zuiveren membranen, zeewater ontzilting film en anticorrosive verf. Sinds januari 3rd 2015, de eerste offshore wind power tower bekleed met grafeen anti-corrosie systeem ontwikkeld door The zesde Element (Changzhou) materialen Technology Co., Ltd is geïnstalleerd in het Rudong Zeegebied. De anti-corrosie coating met het zesde element van het Element SE1132 is een mijlpaal in de bescherming van de zee zware anti-corrosie. Met slechts 1% van SE1132 in de formulering van de primer, meer dan 3000 uren geboekt in de zoutsproei test, 3 keer meer dan ons standaard. De Voorzitter van het zesde Element toegetreden tot het programma nadert wetenschap--mysterieuze en het zwarte goud dat in de 22e September 2016 in CCTV kanaal 2 wordt uitgezonden.

De zware anti-corrosie systeem gebaseerd op grafeen, vermeld in het programma werd ontwikkeld door de zesde Element (Changzhou) materialen Technology Co., Ltd samen met Jiangsu Daosen bedrijf. De film toont het productie proces grafeen met behulp van CVD methode heeft geschoten op grafeen Film Co., Ltd gevestigd in Wuxi, een dochteronderneming van The zesde Element (Changzhou) materialen Technology Co., Ltd. Graphene Film Co., Ltd is de toonaangevende bedrijf op het gebied van grafeen transparante geleidende film in China.

Video-link: http://tv.cctv.com/2016/09/22/VIDEiYA3W5DtKQMtGon2OTIk160922.shtml