G + G Capacitief aanraakpaneel is het voordeel van wat

We gebruiken het aanraakscherm elke dag, maar veel mensen weten niet eens hoe het aanraakscherm is samengesteld. Nu gebruiken we over het algemeen een capacitief aanraakpaneel en dit type aanraakscherm is over het algemeen gemaakt van gehard glas, sensorglas, pc-materialen, plastic materialen en andere componenten. Voornamelijk verdeeld in G + G, G + F + F, P + G en andere typen.

1.G + G Capacitief aanraakpaneel. G + G Capacitief touch-panel is gemaakt van oppervlaktegericht glas + glas GLASS materiaalproductiescherm, het structurele sensorglas + gehard glas bedekt twee delen, het belangrijkste kenmerk is het ondersteunen van harde slijtage, corrosiebestendigheid, hoge lichttransmissie, controle Gevoel soepel, hoge betrouwbaarheid.

2.G + F + F Capacitief aanraakpaneel. G + F + F Capacitief aanraakpaneel is het oppervlak van het glas + film FILM materiaal gemaakt van het aanraakscherm gemaakt van de hoofdstructuur is gehard glas + film FILM materiaal twee delen, het belangrijkste kenmerk is de prijs concessies, het scherm is dun , geschikt voor low-end klantengroep.

3.P + G Capacitief aanraakpaneel. P + G Capacitief aanraakpaneel is het oppervlak van het glas + pc-aanraakscherm, de hoofdstructuur is het sensorglas + PET + pc-materiaal van de samenstelling van de glazen vloer, de belangrijkste kenmerken van een goedkoop, eenvoudig proces.

G + G is gemaakt van oppervlakte-gehard glas + glas GLASmateriaal van het scherm, het structurele sensorglas + gehard glas bedekt twee delen, het belangrijkste kenmerk is het ondersteunen van harde slijtage, corrosieweerstand, hoge lichtdoorlatendheid, soepele regeling, hoge betrouwbaarheid. En G + G met zijn goede duurzaamheid en soepele bediening voelt beroemd aan, is een capacitief aanraakpaneel in een betere en meer gebruikt in mobiele-telefoontablet, smart home, industriële besturing, auto-GPS en andere apparatuur, en G + G-condensator Type touch scherm met touchscreen / display / gehard glas volledig passen de manier om een ​​beter gevoel van visie te geven, tien touch-functie is ook erg populair.

G + G Capacitief aanraakscherm Welke kanalen?

Ik concentreer me op de touchscreen-R & D en -verkoop van het bedrijf, het gebruik van een op maat gemaakte manier om op het touchscreen te verkopen. De belangrijkste verkopen zijn: G + G capacitief aanraakpaneel, G + F + F capacitief aanraakpaneel, P + G capacitief aanraakpaneel, enzovoort. Gebruikers kunnen mobiele telefoons, tablet, notebook, smart home, industriële GPS, GPS en andere apparatuur zijn.