GF1 - Een nieuw Smart Health Watch met een CVD Graphene touchscreen

Wuxi Graphene Film , een volledige dochteronderneming van The Sixth Elements Materials , heeft een nieuw met grafeen verbeterd product op de Chinese markt gelanceerd: de GF1 Graphene Watch. Het is een smart health-horloge, met CVD-grafeenfilm die fungeert als het geleidende element voor het aanraakscherm (als vervanging voor de gewoonlijk gebruikte ITO).


Het bedrijf heeft ons vriendelijk een van deze nieuwe horloges gestuurd om uit te proberen. Dus bedankt! en hier zijn onze indrukken: ten eerste is het een aantrekkelijk ogend horloge met een futuristisch ontwerp en een kwaliteitsgevoel. Het display is een 1,3-inch monochroom witte OLED met een resolutie van 128X64. Het horloge wordt geleverd met een bijbehorende app en bevat functies zoals hartslag- en pulsfrequentiebewaking, stapmeter, tracking van de slaapkwaliteit en meer.

Het grafeen-enhanced horloge wordt al via JD in China verzonden en verkoopt voor ¥ 489, ongeveer $ 75 USD.

Over het algemeen voelden we dat het horloge goed werkte, snel reageerde en prettig in gebruik was. Het is geweldig om een van de eerste commerciële CVD-grafeentoepassingen te zien! Ik kijk er naar uit om er meer van te zien.


Als iemand geïnteresseerd is in het kopen van dit horloge en het testen van het aanraakscherm van grafeen, neem dan contact met ons op .


1.jpg