Grafeen kwam aan uw kant

Grafeen als de koning van nieuwe materialen, vernieuwen van het menselijk begrip van de materiële wereld, het is iedere toepassing van producten zijn gerelateerd aan onze toekomstige leven. "Dit is China's grafeen industrie Alliantie directeur, de Chinese Academie van Wetenschappen, Shanxi Instituut voor kolen chemie, adjunct-onderzoeker Dr. Chen Chengmeng evaluatie van grafeen.

Hoe zal de invloed van grafeen op ons leven? Laten we een kijkje nemen.

Kleding

Slimme kleding

De meest lichte hardloopschoenen

Sinds vorig jaar begon het grazen in de druiven te bederven de textielindustrie. Volgens de Chinese Academie van Wetenschappen, Shanxi Instituut van kolen chemische onderzoeker Li Xiaoming introductie, is grafeen binnen de warme velours gemaakt van biomassa grafeen gelijkmatig verspreid in de polyester leeg segmenten voor de productie van blended spinnen, de superieure prestaties, zeer geschikt voor de productie van intelligente slijtage producten. Bijvoorbeeld, zoals een vulmateriaal gebruikt in quilts, slaapzakken, down jassen, kussens, kussens, sjaals en andere textiel, met een dunne, gevoelige touch, soft, goede isolatie, licht, antibacteriële antibacteriële, anti-statische en andere uitstekende eigenschappen.

Als een vroege binnenkomst in het gebied van grafeen textiel ondernemingen, Jinan Shengquan groep maken een lichaamstemperatuur ver infrarood, verbeteren microcirculatie, duurzame antibacteriële, warmte-behoud, anti-UV, antistatisch en andere multi-functionele vezel warm, Warm kasjmier, warm binnen het gat drie nieuwe series van nieuwe materialen, meer dan 100 terminal nieuwe producten.

Binnenlandse technologiebedrijven gebruiken de thermische geleidbaarheid van porselein, stabiliteit en supergeleiding, Verwarming functie als een functionele kleding gesneden in de mond, door middel van de 5 volt veilige spanning en mobiele telefoon APP voor de kinderkleding Verwarming. Bijvoorbeeld, verlichten Shenzhen Yiwang grafeen intelligente slijtage technologieproducten tot 3 seconden van snelle warmte, de vrijlating van ver infrarood golflengten met het lichaam in de buurt van de lichtgolven van ver infrarood leven, en het spel te elimineren van vermoeidheid, de pijn van fysiotherapie.

Chinese Academie van Wetenschappen, Shanxi kolen chemische Research Institute Kong Qingjiang heeft erop gewezen dat deze winter voor outdoor activiteiten, buiten inspecteurs, ouderen, speciale soorten werk, speciale wapens, is ongetwijfeld een zeer goede verzorging en bescherming. Ook dragen mensen in de winter niet langer dikke kleding. Bijvoorbeeld in de 2017 CCTV Lente Festival Gala, Harbin tak van het deel van de actoren zullen kleding van grafeen bewerkt, zowel warm en heeft geen invloed op de mooie.