Grafeen Come To urkant

Grafeen als de koning van nieuwe materialen, vernieuwen van het menselijk begrip van de materiële wereld, het is iedere toepassing van producten zijn gerelateerd aan onze toekomstige leven. "Dit is China's grafeen industrie Alliantie directeur, de Chinese Academie van Wetenschappen, Shanxi Instituut voor kolen chemie, adjunct-onderzoeker Dr. Chen Chengmeng evaluatie van grafeen.

Hoe zal de invloed van grafeen op ons leven? Laten we een kijkje nemen.

Snelladen gratis schat

Kwaliteit-sportartikelen

Lichtgewicht fotografie apparatuur

Aangezien de energie-opslag de belangrijkste toepassing van grafeen is, de toepassing van grafeen batterij is niet beperkt tot elektrische voertuigen, en we zijn vertrouwd met de gratis schat. Er is een 15 minuten Snelladen de "King King" kosteloos Po, opladen snelheid is 20 keer de gewone kosten schat. Veel mensen in de industrie denk dat grafeen batterij in de mobiele telefoonindustrie zal een belangrijke rol spelen in de toekomst, naar verwachting worden de hoofdstroom van de mobiele telefoon batterijen, en echt het maken van een snelle snelle tijdperk.

Met zijn lichte en sterke eigenschappen, grafeen is ook gebruikt te maken van hoogwaardige sportartikelen zoals tennis racket handgrepen en badminton racket randmaterialen, golfclubs, helmen, sleeën, enz., niet alleen om de duurzaamheid van sportartikelen, de mechanische sterkte van het product kan ook sterk verminderen van haar gewicht, waardoor de sportieve apparatuur lichter en meer krachtige, en versterken van de atleet comfort.

Grafeen bieden daarnaast ook een goede grondstof voor fotografische camera-apparatuur. Vanuit de camera zelf in termen van structuur, het gebruik van grafeen versterkt bewerkt plastic als grondstof, de camera shell, shell lens voor effectieve lichtgewicht ontwerp. Grafeen materiaal niet alleen heeft uitstekende sterkte, maar heeft ook een hoge geleidbaarheid, zodat de plinten van de camera geval of lens shell kan ook elektromagnetische beschermend eigenschappen hebben. Van de ondersteunende faciliteiten, grafeen gemodificeerde polymeer materiaal gemaakt van drie-legged beugel dan de huidige carbon fiber statief gebruikte maar ook verlies van het gewicht van 20%, waardoor mensen gaan uit te voeren handiger.