Grafeen Killer applicatie - grafeen polarisator

Wat is een polarisator?

Polaroid film is de volledige naam van de polarisator, vloeibare kristalvertoning imaging moet vertrouwen op gepolariseerd licht. Alle de vloeibare kristallen heeft twee polarisatoren vóór en na dichtbij het glas van de vloeibare kristallen te vormen van een totale dikte van ongeveer 1 mm van het vloeibaar kristal.

Polarisator zal licht in lineair gepolariseerd licht, en vervolgens na de uitwijking van de vloeibaar kristalmoleculen en kleurenfilters maken het LCD paneel presenteert een verscheidenheid van beelden.

Structuur van de polarisator

De basisstructuur van de polarisator omvat de meest tussentijdse PVA, twee TAC's, PSA film, verwijderbare beschermingsfolie en beschermfolie.

Polaroid samenstelling van materialen en functies

Polarisator technologie behoeften

Zacht, slank

Antistatisch

Bestand tegen vocht

Blauw licht filteren

De buitengewone fysieke eigenschappen van grafeen en de technische voorschriften van de polarisator perfecte match!

Eigenschappen van grafeen

De beste warmte

Thermische geleidbaarheid van 5300W / MK, hoger dan koolstof nanotubes en diamanten;

Geleidende best

werelds kleinste soortelijke weerstand materiaal, alleen 10-8Ω.m; kamertemperatuur elektron mobiliteit maar liefst 5000cm 2 / V.s, meer dan silicium en koolstof buizen;

Lichtste dunste, transparant

Bijna volledig transparant is, het absorberen van slechts 2,3% van het licht;

Super stoere

Moeilijk dan diamant, de kracht is 300 keer die van staal.

| Als grafeen is gecombineerd met een polarisator

Polarisator toegevoegd grafeen film of een laag van grafeen ter vervanging van de film kan worden gemaakt van ultra dunne grafeen polarisator, geënt op beide zijden van de polarisator, hoge duurzaamheid, Anti-Reflection, Anti-static polarisator, hoge sterkte ultradunne polarisator.

De belangrijkste technische hoogtepunten

Grafeen polarisator zodat de mate van de polarisatie onder de premisse van beter zuurstof waterdoorlaatbaarheid, om betere verwering prestaties.

Haar unieke antistatische eigenschappen, hoge absorptiegraad blauw licht, hoge weatherability, om te voldoen aan de toekomstige LCD paneel producten langere levensverwachting visie beveiligingsfuncties en prestatietrends en strengere gebruik van het milieu.