Graphene Poeder is een nieuw tweedimensionaal koolstofmateriaal

Zoals we allemaal weten, is metaalcorrosie een zeer ernstig wereldwijd probleem. De wereld komt jaarlijks door metaalcorrosie door directe economische verliezen van ongeveer 700 miljard dollar. De corrosie door corrosie door China veroorzaakte 4% van het bruto nationaal product (BNP ) Hoge prestaties zware coatings zijn op heden.
Grafenpoeder als een nieuw tweedimensionaal koolstofmateriaal, met bijna perfecte fysische eigenschappen en stabiele chemische eigenschappen. Geleidbaarheid is 25 keer het koper, de buigbaarheid is 136 keer het goud, de mechanische sterkte is 105 keer het staal, de geleidingssnelheid is 2,7 keer de vezel, de thermische geleidbaarheid van 5300w / mk, en heeft een chemische inerte, kan zuur en alkali zijn. Op basis van bovenstaande eigenschappen is grafene de ideale zware coating om materialen toe te voegen.
Klanten gebruiken mijn bedrijf grafene poeder in de verf om succesvol toe te voegen, zonder toevoeging van grafenpoederverf in de vergelijkende test, zijn de adhesie- en zoutsprayprestaties aanzienlijk verbeterd. Het volgende is de experimentele situatie:
Experimenteel proces: in het water-gebaseerde acrylhars, toevoegen van tweeduizendste grafenpoeder en een bepaalde hoeveelheid ijzeren rood, na 7 dagen van de normale uithardingstest.
Graphene poeder toevoeging: gemengd met ijzeren rood na het slijpen om mee te doen.
Testresultaten: ① toevoegen van de grafenpoederverf, de schuimtijd dan de niet-toegevoegde coatingvertraging 1 uur (niet bij de bubbeltijd van 2 uur aansluiten), contrastvertraging 50%; ② toevoegen van grafenpoederverf, sterker hechting