Grafeneen Duizenden Huisdier In Een

Voor nieuwe energievoertuigen, de batterij "laden langzaam, rijd niet ver" kritiek, is niet in staat om de harten van de consumenten verstrengeld juk te openen. Op dit moment is de nieuwe energievoertuigbatterijindustrie in de loodbatterijen en de traditionele lithiumbatterij-ontwikkelingsflessenhalsfase. 8 juli hield ons bedrijf een nieuw product van de grafische lithium-ion batterijconferentie, waarin de eerste grafische lithium-ion batterijproducten van de wereld worden getoond - 'King' wordt verwacht dat de eerste doorbraak in de nieuwe energiebatterijtechnologie wordt bereikt.

Graphene zet duizenden huisdieren in een verbintenis tot het beste geleidende materiaal

Graphene is een vlakke tweedimensionale materiaal van zeshoekig honingraat rooster samengesteld uit enkellaags koolstofatomen. Het heeft uitstekende thermische geleidbaarheid, mechanische eigenschappen, hoge elektronen mobiliteit, hoge specifieke oppervlakte en kwantum Hall effect. Is het beste huidige geleidende materiaal. Graphene lithium-ion batterij, het gebruik van lithium ionen in het grafen oppervlak en de elektrode tussen de snelle massa van de eigenschappen van de shuttle beweging, ontwikkelde een nieuwe energie batterij. En "King" is het gebruik van deze functies om de omstandigheden te ontmoeten bij 5 ℃, 15 minuten om snel te laden en te ontladen, en kan werken in -30 ~ 80 ℃ milieu, de levensduur van de cyclus tot ongeveer 3500 keer. In de veldtest "King King" opladen met 15 minuten, is de gewone laadproducten 1/24.

Grafene Omdat de overheid de lithium-ion batterij krachtig ontwikkelt, hebben we een unieke aangeboren aandoening. Grafiet als grondstoffen voor de productie van grafiet, energie-rijk in ons land, lage prijzen. Grafene Hoewel we en de rest van de wereld op het gebied van de startlijn zijn, dankzij de voordelen van de eerste verdieping van het water, evenals de voortdurende verdieping van het toekomstige onderzoek, gelooft u dat de grafische snelbeladingstijd is Niet ver weg, en nu kun je er naar uitzien dat dit 'Materiaal' zal brengen wat voor soort verrassing.