De praktische producten van grafeen zijn onderverdeeld in twee categorieën

Eerste, grafeen materiële profiel

De wereld is nu niet een duidelijke definitie van grafeen. 2004 Britse Universiteit van Manchester wetenschappers Andrei Heim en Constantine Norfolkov gevonden enkelgelaagde grafeen. Ze 2010 de Nobelprijs voor de Natuurkunde kreeg voor hun uitstekend onderzoekswerk aangaande grafeen materialen. Dus de eerste grafeen alleen verwijst naar één laag van koolstof-atomen van de interne structuur van het nieuwe materiaal, is slechts één koolstof atoom dikte van het twee-dimensionale materiaal. Follow-up studies tonen aan dat, uit de elektrische aard van de twee en drie, en zelfs tien lagen van koolstofatomen ook hebben echter hun eigen speciale fysische eigenschappen, de huidige dikte van 10 lagen van koolstof-atomen in het blad van grafiet materiaal is gedefinieerd als grafeen die het argument geleidelijk door academici wordt erkend. Het onlangs opgerichte China Metalsene Unie Standaardisatie Comité vond dat de dikte van 10 lagen van koolstof-atomen in het materiaal deel uitmaakt van het bereik van grafeen.

Grafeen is een magische materiaal, zo lang als de toevoeging van een beetje in andere materialen kunnen hebben een magische kracht wordt, waardig van de materiële sector "super materiaal." Grafeen niet alleen "dunste, sterkste", als een warmtegeleider, het is beter dan elk ander materiaal thermische effect. Met behulp van grafeen, kunnen wetenschappers ontwikkelen een scala van nieuwe materialen met bijzondere eigenschappen. Vanwege de zeer lage soortelijke weerstand is elektron migratie razendsnel, dat worden gebruikt voor het ontwikkelen van dunner, sneller geleidende chips, ter vervanging van silicium wordt verwacht. Aangezien grafeen in wezen een transparante, goede dirigent is, is het ook geschikt voor het maken van transparante aanraakschermen, lichte platen en zelfs zonne-cellen. Super condensators en chips,'s werelds focus op de studie van grafeen veld, maar ook de toekomst van het hoogtepunt van de revolutionaire voortgang van grafeen is. De toepassing van grafeen moet een proces dat zich vanaf de onderkant tot de high-end uitstrekt. Het gebruik van low-end toepassingen van geleidbaarheid van grafeen zal stijgen in de afgelopen twee tot drie jaar, en het gebruik van fotovoltaïsche cellen en vervangen door het silicium chip chip gebied, nog veel tijd kost. "

Ten tweede, gemaakt van grafeen

De praktische producten van grafeen zijn onderverdeeld in twee categorieën: grafeen film en grafeen poeder. Er zijn vele manieren om te bereiden grafeen in het laboratorium (zie figuur hieronder). Echter, de manier van de massaproductie van grafeen is voornamelijk twee soorten: één is het gebruik van chemische damp afzetting in het metaaloppervlak groeien één laag tarief is zeer hoog, grote ruimte van grafeen filmmateriaal; een is het natuurlijk grafiet door fysieke of chemische voorinstallatiemethode crushen, de vorming van grafeen poeder. Het poeder van grafeen ziet eruit als een zeer fijn zwart poeder. Binnenlandse grafeen poeder en grafeen film is uitgerust met de productiecapaciteit van de massa, wordt verwacht dat een aantal industriële toepassingen van grafeen zullen grootschalige uitrol. Als een high-tech materiaal, grafeen poeder productieproces, onderzoek en ontwikkeling zijn technologie en apparatuur zeer belangrijk, de productie van arbeidskosten zijn erg klein. De jaarlijkse productiecapaciteit van 50 ton van grafeen poeder bedrijf, de productie verwerken alleen een paar werknemers alleen.