Het zesde Element plannen financiering 1 miljard Yuan om te bouwen van grafeen systeem

Het zesde element materialen technology co., Ltd, opgericht in 2011, is een high-tech-onderneming die is gespecialiseerd in de R & D-productie en verkoop van grafeen poeder, en de technische ontwikkeling van grafeen toepassingen. In oktober van 2014, de corporatie werd goedgekeurd in het nationale MKB-aandeel transfersysteem Co., Ltd.

Het zesde element is de eerste naamloze vennootschap waarvan de voornaamste activiteit grafeen in China, en ook het enige bedrijf met productiecapaciteit van zowel grafeen poeder en CVD grafeen film is. Nu heeft het volledige eigendom deelgezelschap Wuxi grafeen film technologie co. Ltd, die gericht zijn op de productie van CVD grafeen film. Het zesde element en grafeen technologie hebben meer dan 50 R & D mensen en meer dan 100 grafeen gerelateerde octrooien, inclusief 34 octrooien worden verleend. Op hetzelfde moment huurde we een internationaal gerenommeerde grafeen expert Rodney S. Ruoff als belangrijkste deskundige adviseur.

In 2015 is de omzet van het zesde element 23 miljoen yuan, een stijging van 637% van vorig jaar, verwacht wordt dat het bereiken van meer dan 300% groei in 2016 op deze basis. Het zesde element de zink-allyl zware anticorrosieve coatings met de Dow Chemical heeft ontwikkeld, en de zoutnevel tijd van de anticorrosieve coatings kan bereiken meer dan 3000 h, tot ver buiten de traditionele anticorrosieve coatings (de nationale standaard zoutnevel tijd is 600 h). Op dit moment hebben de zware anticorrosieve coatings wijd gebruikt in de offshore windenergie en oceaneering. Op hetzelfde moment, zijn grafeen-producten van het bedrijf ook toegepast op de PA6, huisdier, rubber, EPS en andere hoge polymeer-velden.

Het bedrijf vindt het zesde element als een platform voor het bouwen van grafeen industrie keten: Selecteer de dominante ondernemingen in verschillende velden, samenwerken om grafeen ecosysteem creëren. Met uitzondering van Wuxi grafeen film technology co., Ltd investeerde het bedrijf ook vijf bedrijven die belangrijke in het grafeen rubber, thermisch geleidend grafeen film, grafeen anti-corrosie coating, enzovoort. In 2020, de verkochte hoeveelheden verwachting maximaal 1 miljard yuan. Om te kunnen samenwerken met het bedrijf om het maken van een strategisch plan voor de ontwikkeling van grafeen ecosysteem, is het bedrijf van plan om financiën 50 miljoen -1 miljard yuan onlangs voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het bevorderen van de toepassing van grafeen producten.