Het zesde Element opent een Europees kantoor, We praten met haar nieuwe Verkoopdirecteur

Het zesde Element Materials Technology is een Chengzhou, China-gebaseerde bedrijf dat ontwikkelt en produceert grafeen en grafeen oxide materialen. Het bedrijf onlangs een verkoopkantoor geopend in Europa, en Bernhard Münzing als verkoopdirecteur benoemd.

Bernhard was vriendelijk genoeg om deel te nemen in een interview met grafeen-info. Bernhard is industrieel ingenieur met een focus op chemie, die verschillende posities in de verkoop heeft gehouden, materialen beheer, marketing en business development in grote evenals medium sized chemische bedrijven.

Q: we begrijpen dat het zesde Element (T6E) momenteel grafeen vlokken en grafeen oxide, in een 100 ton/jaar-fabriek in Chengzhou produceert. Is dat juist? Kunt u ons iets vertellen over de huidige productie-plant?

We hebben een huidige productie met inbegrip van een pilot uitrusting van 110 t / een grafeen oxide respectievelijk 55 t / a grafeen in onze fabriek in Changzhou. De plant is de stand van de techniek en sterk geautomatiseerd.

V: wat voor soort materialen do T6E biedt? Wat zijn de toepassingen?

Het zesde Element (Changzhou) Materials Technology biedt verschillende soorten grafeen oxide schorsing op basis van inclusief water, evenals verschillende soorten grafeen speciaal ontworpen voor de verschillende toepassingen. Grafeen schorsingen zijn ook beschikbaar. Momenteel richten we ons op coatings, polymeren (plastic, composieten, vezel), rubber en batterijen.

V: zijn er commerciële producenten/materialen waarmee uw grafeen-additivies die u met ons delen kunt?

Wij leveren commerciële hoeveelheden aan coating, composiet en vezelgewassen bedrijven

V: T6E is ook bezig met haar tweede fabriek, en dit zal men een capaciteit of 250 t / a van Ga of 125 t / a van grafeen vlokken. Eventuele updates op die nieuwe fabriek?

Op dit moment installeren we een tweede productielijn, waardoor onze totale capaciteit 250 t / a van grafeen oxide respectievelijk 125 t / a van grafeen. De lijn is gewoon over te komen op gang.

V: T6E wil meestal een materiële provider en niet een grafeen applicatie ontwikkelaar. De meeste analisten denken dat de markt voor grafeen materialen kleine in de komende jaren zal blijven. Wat is T6E van mening daarover? Is het een levensvatbaar bedrijf, gewoon om het leveren van materialen?

Het zesde Element (Changzhou) Materials Technology ontwikkelt toepassingen voor grafeen aanbieden van deze vertrouwelijke kennis aan klanten onder non-disclosure overeenkomsten. Klanten zullen eindelijk onze grafeen materiaal kopen en gebruiken in hun producten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de grafeen markt sneller stimuleren zal als een heleboel klanten kan deelnemen. In speciale gevallen hebben wij ontwikkelingscontracten met geselecteerde klanten.

V: in December 2015 T6E lanceerde een nieuwe grafeen-zink corrosiewerende primer. Deze primer nu handel verkrijgbaar is? T6E blijven ontwikkelen van dergelijk materiaal, of blijft de focus op fundamentele grafeen materiële levering?

De technologie is ontwikkeld en gepatenteerd door de zesde Element (Changzhou) Materials Technology. Er is momenteel een licentiehouder die is het gebruik van deze technologie en biedt de primer op de markt. Zoals gezegd dat zal wij toepassingen en de know-how samen met het juiste grafeen type aanbieden aan de klanten verder ontwikkelen.

V: T6E helpt bedrijven ontwikkelen grafeen-enhanced batterijen. Eventuele updates over dergelijke producten? Wanneer moeten we verwachten dat deze batterijen op de markt? Wat zijn uw opvattingen over de recente aankondigingen van grafeen-batterij uit China?

Het zesde Element (Changzhou) Materials Technology heeft prototypes van grafeen materiaal voor batterijen, die momenteel door verschillende klanten getest. Wij verwachten dat deze klanten hun producten in 2017 zal lanceren. De grootste accu producerende industrie wereldwijd met sterke R & D-activiteiten in China hebben zijn deze aankondigingen niet een verrassing voor ons. Ze zijn ernstig.

V: T6E lanceerde onlangs een Europees kantoor. Wat kunt u ons vertellen op die activiteit? Wat zijn de T6E plannen om globale grafeen klanten te bereiken?

De chemischeindustrie in de EMEA-regio is in de voorhoede van de nieuwe ontwikkelingen in materialen en wetenschap van het leven met een heleboel verborgen wereldkampioenen. De taak van het Europees Bureau van zesde Element is het opzetten van de zakelijke relatie en verkoop met deze kampioenen. Het Europese Bureau is de eerste stap om een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk in het komende jaar.

Dank u Bernhard, veel geluk voor zowel u als de zesde Element!